Omdömen

Ord från kunder och uppdragsgivare

 

Jessica har ett eget lugn och en inre harmoni som är guld värd för våra deltagare! Duktig på att skapa reflektion och diskussion.” 

/ Eva Andersson – projektansvarig SPIRA, FINSAM -projekt Svedala kommun och Skurups kommun. 

”Jag såg allt så tydligt plötsligt och på 5 gånger gick vi ganska fort fram. Jag nådde mitt mål och startade äntligen mitt företag! Jessica ser och jag kunde börja se varför jag inte kommit någonstans på vissa områden. Se bromsar och energibovar. Mycket tryggt, gediget, intellektuellt men lättförståeligt och mycket värme! Fantastisk kvinna!”

/ Carolina om coachning. 

 

”Tack för att du är du! Du stöttar mig på ett sätt som jag inte känt av andra tidigare jag gått till. Du är grym! Värt att köra från Genarp till Vellinge varje vecka!” 

/ Torbjörn – YOGA och samtal. 

 

”Jessica ser och förstår mig på ett sätt som öppnar mina ögon att se mig själv utan att döma och kritisera mig själv. Jag blir lugnare och kan lättare se konkreta saker jag kan förändra. Jessica besitter stor kunskap och gör allt hon kan för att dela med sig och inspirera andra. Hon får en att känna att det är möjligt med rätt verktyg och genom att vara snäll mot sig själv.”

/ Sara projektdeltagare SPIRA.  

 

”Tack för allting! Du som person och dina kunskaper är guld värda!

/ Sandra 35 år projektdeltagare SPIRA.

 

”Jag har levt under mycket stress och press under många år och var väldigt trött, nedstämd och hade sömnsvårigheter med en hel del ångest. Min migrän hade jag haft länge och ofta men plötsligt var jag inne i ett väldigt skov och jag kände jag måste testa något, jag behöver hjälp. Då dök Jessica upp i minnet, en tjej jag stött på några månader tidigare och jag hörde av mig till henne. 

Den värme, positivitet, engagemang och det intresse jag möttes av gjorde mig mållös. Jag behövde hjälp och någon som kunde lyfta mig och det kan man verkligen säg att hon gjorde. 

Jag har fått hjälp med tillskott, jag blev även erbjuden mediyoga, samtal och healing. Hoppades att jag skulle bli hjälpt men att jag skulle få en så fullkomlig förändring kunde jag aldrig tro. 

Från ovanstående tillstånd blev humöret bättre, så småningom gav migränen med sig och numera känner jag oftast bara av den innan den av sig själv försvinner igen. Jag sover mycket bättre även om jag har en liten bit kvar. 

Men det stora är den enorma glädje och lycka jag känner. Trodde inte direkt att det gick att må såhär bra, undrar om jag gjort det någon gång tidigare. Från ett vrak till en stark tjej som känner sig upp över öronen förälskad i livet tack vare stöd, råd, push och yoga från en alldeles fantastisk människa. Tacksamhet är ett blekt ord i jämförelse med vad jag känner. 

Tack Jessica för att du finns och för att du dök upp i mitt liv precis när du behövdes som mest.”

/ Linnea 39 år, 2018. 

 

”Mitt blodtryck var högt. Jessica inspirerade mig att komma igång med träning, ändra min kost lite och ta några tillskott. Jag sänkte mitt blodtryck och min vilopuls rejält och håller vanor och resultat stadigt!”

/ Man 60 år – Holistisk hälsobedömning.

 

”Jag ändrade min kost lite och gick ner flera kilo på magen som stannat av!

Jag gick på MEDIYOGA och åkte på golftävling utomlands under kursen. Jag spelade mitt bästa någonsin.”

/ Man 50+ Inspirationsföreläsning, Holistisk hälsobedömning och MEDIYOGA. 

 

”Jag hade problem med hjärtat. Sjukvården tyckte jag var för svag för att de skulle våga fortsätta undersöka och behandla mig. Jessica hjälpte mig med MEDIYOGA, kost, tillskott och örter. På Lunds lasaretts Hjärt- och kärlavdelning blev de imponerade av resultaten. Sällan ser vi så kraftig bättring, sa de. De var beredda att sätta igång att undersöka och behandla mig!”

/ Man 60+ MEDIYOGA, inspirationsföreläsning och Holistisk hälsobedömning.

 

”Jag gick på MEDIYOGA och Jessica rekommenderade mig ändra mina mellanmål. Jag blev piggare och behövde inte längre vila på eftermiddagarna efter arbetet.”

/ Man 55+. MEDIYOGA och Holistisk hälsobedömning.

 

”Fattar inte vad som hände igår. Idag vaknade jag för första gången på veckor utan att mitt högra ben gjorde ont. Har gått normalt utan att halta. Tänker göra passet flera gånger denna veckan. Du är bäst!

2 veckor senare. Har även gått till den person du rekommenderade för att få knät undersökt och behandlat. Gud vad bra hon är! Tack för du tipsade om henne!”

/ Maria – MJUKYOGA. 

 

”Jag är glad att jag följde mitt hjärta för snart 3,5 år sen och anmälde mig till MEDIYOGAN. Tack för hjälpen att öppna upp för vem jag är. Tycker mycket om dig och du är så bra på att sätta ord på hur saker kan/ska kännas så du når ut till många (även de som har mycket i huvudet) och kan få dem att relatera.” 

/ Linda – MEDIYOGA, CHAKRAYOGA, MJUKYOGA och samtal. 

 

 

Läs mer om vilka uppdragsgivare Jessica och LEVEL YOU up haft under OM.