Föreläsningar

 

”Det är viktigt att förstå….            

          …och det är härligt att bli inspirerad!”

Privatpersoner, företag och andra organisationer håller jag gärna inspirationsföreläsningar och workshops för! Ni kommer till mig eller jag kommer ut till er. Se AKTUELLT för bokade föreläsningar att komma på. 

LEVEL YOU UPs viktiga grundteman som många fascineras att höra om är:

HOLISTISKT SYNSÄTT – En helhetsmässig syn på människan, våra hälsa och våra prestationer. Det är snarare regel än undantag att de människor jag möter som vill utvecklas är vana att fokusera väldigt mycket inom en del och försökt på ett visst sätt att få förändring. På denna föreläsning får du hjälp att backa tillbaka några steg och se hela bilden bättre av dig och livet du är i. När du ser fler delar kan du få upp ögonen för att du kanske missat områden och att det kanske finns holistiska sätt att förbättra på som kan hjälpa dig komma förbi dina hinder. 

EMPOWERMENT – Vi ska leda våra liv får vi höra men har vi fått en rättvis chans att klara göra det? Har du lärt dig hur du är mot dig själv på ett sätt som gör att du orkar hålla igång, mår bra och trivs i ditt liv? För många är det svaret NEJ! Det här är det kanske viktigaste temat i vår tid. När du lärt detta synsättet på riktigt blir du även annorlunda i ditt möte med andra såväl privat som i ditt arbete. 

HÄLSA I SAMTIDEN – Hur ska vi lyckas må bra och orka när allt är som det är nu för tiden? Vad är det viktigaste att göra egentligen bland alla hälsoråd. Och om alla råd är bra var ska du själv börja? Samhället och omgivningen påverkar så mycket. Kan vi må bra när andra nära oss och ute i världen inte gör det? Möjligheter till hälsa verkar samtidigt vara fler än någonsin. Få hjälp att se helhetsbilden av individen i gruppen och samhället och råd hur just du kan skapa hälsan du önskar i ditt liv med start där du är just nu.

COACHA DIG SJÄLV OCH ANDRA – Äkta coachning är något helt annat än råd och tankar i huvudet. Får du inte till förändring handlar det ofta om att du sysslar med fel sak, på fel sätt, inte har hittat ditt känslomässiga engagemang eller så vinner du i nuläget på att låta saker vara som de är. Förändring fungerar bara när du uppfattar det nya är bättre för hela dig och du har ett bra sätt att jobba med din förändring! Du kommer inte framåt om ditt undermedvetna bromsar dig. Men hur når du dit att veta vad där finns och hur påverkar du dig ända in dit? Kom och upplev när jag ser på dig på detta sättet och berättar metoder hur det går till! När du gör detta på riktigt – då kommer resultaten du längtar efter!

ÖVRIGA TEMAN – Det finns många del-områden att fördjupa sig i. Inspirationsföreläsningar, workshops och kurser inom detta läggs ut efter hand här och/eller på AKTUELLT. Erbjuds även på förfrågan så hör av dig om teman DU skulle vilja jag pratade om! 

TIPS! Kom själv eller ta gärna med en vän. Efter ett sånt här tillfälle har man ofta många tankar och är fylld av inspiration och vill hem och göra annorlunda. Då är det av stort värde att ha en vän som hört samma och också är inspirerad! Så kan ni prata och peppa varandra.

 

Tjej- gänget eller annan grupp 

Ett jättefint arbete jag då och då blir förfrågad om är att hålla någon aktivitet för ett gäng tjejer som vill ha en fin för-/eftermiddag eller kväll tillsammans. Sådana jobb gör jag SÅ gärna. Det kan vara ni vill ha ett mysigt yogapass, en meditation och nyttig fika eller en boostande inspirationsföreläsning. Jag har tillgång till lokaler i Vellinge och Höör bla men kan även komma ut till er. Hör av dig med era önskemål! 

Pris utifrån upplägg.

 

Företag 

Jag kommer gärna ut och föreläser på företag eller andra organisationer.

Ni kan välja TJÄNSTER i LEVEL YOU UPs utbud eller så skräddarsyr jag utifrån era behov och önskemål. Kontakta för mer information om hur jag kan hjälpa er!

Pris enligt offert.

 

Mail – levelyouup@outlook.com

Tele – 0703 – 97 56 53