Samtal

 

”Samtal är en väldigt fri och fin tjänst att hjälpa människor genom!

LEVEL YOU UP erbjuder samtal till privatpersoner och företag. 

Att få tid i lugn och ro att tala om det man bär på i den ordning det kommer och de känslor och tankar som är inblandade kan vara otroligt frigörande. En fin start på att börja må och fungera bättre. Många av dem jag hjälper individuellt börjar ofta med ett samtal. Utifrån det hittar vi sen vilken tjänst personen behöver på sin väg. Ibland har några samtal i sig räckt. 

Plats

Jag tar emot hemma i min lilla skånelänga på landet i V. Grevie – Vellinge.  Har även tillgång till rum i lokal på Söderslätts golfklubb där jag håller yoga men kan också komma ut till dig/din organisation. Fördrar du samtal på promenad eller via telefon/videosamtal går det också bra. Ange önskemål i din bokning. 

Bokning 

levelyouup@outlook.com

0703 – 97 56 53

 

Läs mer om min bakgrund under OM här på hemsidan. 

Vid samtal brukar jag uppskattas för förmåga att förstå människor, att verkligen bry mig, låta känslor få plats och att ha nya lugna, stärkande sätt att se på saker. 

”Samtal är ett så mjukt och fint sätt att hjälpa andra. Vi behöver andra människor. Att någon är där. Sitter bredvid när vi tänker och känner, när vi försöker förstå och letar efter en väg vidare. En människa som stängt av sin telefon, som struntar i sig själv och sina kloka råd en stund. Som lyssnar, ställer frågor som får en att tänka till och komma vidare. Som kan trösta, sitta lugn men också sätta stopp när man går för långt på fel håll, säg förklara mer när det blir för otydligt och knuffa på när man fastnar eller inte vågar.

I samtal finns så fint utrymme för mig att vara både medmänniska och professionell. Underskatta inte att börja din förändring med att boka ett samtal. Vi kan först behöva veta mer om vad det handlar om innan vi börjar insatser att förändra. Undersöka och klargöra är viktiga delar och efter man fått ur sig en första del känslor som kan ha grumlat synen kan man se mer klart vart du vill och vad du ska.”

/ Jessica