Livscoachning

 

Lyckas du inte förbättra saker själv – kom på coachning!

Kostnadsfritt introduktionssamtal med coachen! 

Få hjälp att få din förändring att:

 • Bli av!
 • Gå snabbare!
 • Gå lättare!
 • Bli rätt för dig och ditt liv!
 • Kännas roligare och stärkande att göra!

 

” Coachningen var en fantastisk resa! Jag lärde mig massor och wow så mycket mer jag hade i mig som jag inte visste om!”

Att få hjälp av en coach är för många en upplevelse de aldrig glömmer. En stärkande häftig resa! Många hör av sig i viktiga skeden i livet och när dom är trötta på att det händer för lite när de försöker själv. Vissa har inte ens orkat prova ta tag i det själv. 

Personligen tycker jag fortfarande att alldeles för få tar hjälp av en professionell utbildad coach. En diplomerad eller certifierad från en utbildare med kvalitet.

Oavsett om man är ny att uppleva coachning eller har provat förut brukar det vara kraftfullt när ett proffs sätter hela sitt fokus med lyhördhet, frågor och redskap på en!

Mål i coachningen är från min sida att varje träff pratar vi om rätt saker, du berörs och du går framåt i rätt riktning. Min klient berättar vart den vill. Direkt på ett par möten kan otroligt mycket hända inuti och i livet!

 

Vad kan man bli coachad inom?

Man kan bli coachad inom vad som helst! 

Allt från de stora förändringar i livet till frågor viktiga för dig. Exempel:

 • Bättre arbetsliv
 • Karriärsutveckling
 • Nytt arbete
 • Ekonomi
 • Familjeliv
 • Föräldraskap
 • Hitta ro i nuet
 • Förbättra hälsa
 • Nära relationer
 • Personlig utveckling
 • Fritidsaktiviteter
 • Komma igång med träning
 • Resa
 • Boendesituation
 • Miljöer du vistas i

”Men jag vet inte ens vad jag vill! Jag vet bara att jag inte vill ha det såhär. Det är mycket inblandat och jag vet inte ens var jag ska börja!”

Inga problem – vi hjälper dig att coacha fram vad du vill. Du får se över dina olika livsområden och välja ett som du vill börja förbättra. Det fina särskilt för dig är att de flesta som blir coachade får resultat på flera områden när de tar tag i ett! Att bli coachad ger klarsyn och frigör mycket inspiration och kraft!

 

Vad är coachning?

En coach hjälper dig till den förändring du vill ha!

Att du inte tagit tag i eller lyckats med det du velat ändra har sina anledningar. Coachning hjälper dig att se mer klart på vad det handlar om. Vad du vill, vad som hindrar dig men framförallt dina vägar framåt. Coachen är utbildad att hjälpa dig hitta din äkta motivation, självförtroende, att du hittar rätt lösningar och att du bli äkta förankrad att göra det du planerar. Alltihop handlar om lärande, utveckling och din framgång. Så coachen är med dig oavsett vad som händer på din väg. Om du inte gjorde det du planerat – då fanns det skäl i dig eller ditt liv – ett perfekt tillfälle att utforskar vad som kan hindra dig och hur du nu och i framtiden kan ta dig förbi hinder. Ofta öppnar sig efter motgångar möjlighet för dig att hitta ännu bättre lösningar som tar dig hela vägen i mål. Coachen tror på dig och är med dig till 100 %! Den stöttar dig, följer upp och firar med dig.

”Jag har aldrig känt mig så lyssnad på i hela mitt liv! Jag fick frågor som jag trodde jag visste svar på. Men när vi pratade insåg jag att inuti, djupare kunde jag höra vad jag verkligen ville. Viljan och övertygelsen var så lugn och stark, på ett helt annat sätt än innan. Då visste jag att denna gången skulle jag verkligen göra det jag behövde!”

Du är den mest lämpade att leda ditt liv! Så en coach ger dig inga råd – du får hjälp att hitta dina egna svar och lösningar. Coachen är en person som går bredvid och ställer de där bra frågorna, är tyst på rätt ställe och ber dig berätta mer. Som ser på ditt kroppsspråk när du talar emot dig själv eller när du träffar på de där starka, viktiga, positiva känslorna inuti. Du får hjälp att undersöka och bli medveten om dig själv, vad du vill och behöver. När det blir tydligt kommer viljan att börja förändra och ni börjar titta på dina lösningar. Vad du vill göra, när och hur. Du bestämmer dig och gör din förändring mellan tillfällena du träffar din coach.

Förutom samtal har coachen övningar du kan få göra när ni träffas. Det kan vara en kort skrivövning, att blunda och föreställa dig något eller att förflytta dig i rummet. Enkla övningar men som går förbi det logiska tänkande och därmed kan ge dig helt andra insikter än du skulle ha tänkt dig fram till. I coachens uppgift ingår att ge dig rätt övning vid rätt tid i din process och som passar dig och det du behöver på din väg mot ditt mål.

 

Boka coachning

Kontakta oss för ett kostnadsfritt introduktionssamtal med coachen. 

Bokning

Mail levelyouup@outlook.com

Tele 0703 – 97 56 53

Vid introduktionssamtalet får du berätta vad du vill bli coachad inom. Vill du höra lite mer om vad coaching innebär, ställa några frågor och lära känna coachen lite har du möjlighet till det. Ni kommer fram till ett upplägg som passar dig och kan därefter boka in ditt första coachtillfälle inom cirka 1-2 veckor!

Du och coachen bokar dina coachtillfällen med ca. 1-2 veckors mellanrum i början och därefter med ca. 3-4 veckors mellanrum.

 

Hur många coahctillfällen behöver man?

Hur gärna vill du lyckas?

Vissa undrar för att de undrar hur mycket det måste kosta. Andra för att de undrar hur lång tid det kommer ta dem. Hur mycket är det värt och hur snart kan du vara i mål? Coachning är oerhört dynamiskt och upp till dig och dina förutsättningar.

Vi rekommenderar 5 coachtillfällen. På de tillfällena hinner du komma in i processen ordentligt, öppna upp ditt tänk och möta dig själv. Du hinner känna på vad ditt/dina livsområden du vill bli coachad inom handlar om och du hinner skapa förändring! En hel del hinner faktiskt nå i mål också!

Beroende på vad du vill nå, hur mycket som redan är på plats i dig själv och vilken livssituation du är i just nu tar det olika tid och olika antal tillfällen tills du når i mål. Vissa vill ha hjälp med en konkret förändring som kanske egentligen inte är så svår för dem. För dem räcker det kanske med att avsätta tid, få rätt klargörande och utmanande frågor och uppföljning. De kan under sin coachperiod nå i mål med en eller till och med flera förändringar. Andra har mål som behöver mer tid, har kanske mer känslor och tankar som ligger och hindrar eller en livssituation som är mer utmanande. Kanske är flera livsområden påverkade och personen tvekar på vad den vill och kan. Då kan mer tid och fler tillfällen behövas för att denna person ska nå i mål. Coachningen kan med våra annorlunda samtal och kraftfulla metoder göra att mycket plötsligt kan lossna och öppnas, att individer utvecklas intensivt och skapar stora förändringar på överraskande kort tid. Liksom varje individ är unik är varje coachresa det också!

Motivation kommer och går. Är du motiverad nu? Bestäm dig att ta tag i din situation när du är i en våg av motivation. När du är trött på att ha det som du har det, när du längtar till dina drömmar eller när du känner dig stark att ta tag i situationen.

 

Pris

”LET´S DO IT” Coachprogram med 5 tillfällen individuell livscoachning á 60 min – 2.500 kr. (Gäller oavsett fysiskt möte eller telefonmöte.)

Ordinarie pris 600 kr för 60 minuter.

 

Våra coachkunders framgångar

Förändringar våra coachklienter uppnått med hjälp av vår coachning – exempel:

 • Hitta nytt arbete
 • Startat företag
 • Flytta
 • Bryta destruktiv relation
 • Hitta ny kärleksrelation
 • Finare familjerelationer
 • Komma till ro i livet efter jobbiga erfarenheter och inför utmanande framtid

 

(Resultaten har klienterna nått på 4-6 coachtillfällen under 4-6 månaders tid. Fysiska möten och telefonmöte.)