Yoga

Mjuk-YOGA

MJUK-YOGA som erbjuds i LEVEL YOU UP är MIN egen lugna favorityoga! Den är Holistisk och jag väver in alla de fem delar jag arbetar med inom hälsa: fysisk, mental, emotionell, social och andlig. Med den vill jag hjälpa dig känna dig hel, lugn, stark, frisk, med fin energi, väl fungerande socialt och nöjd med dig själv.

MJUKYOGAN utförs lugnt och inkännande med en vänlig undersökande inställning till dig själv. Syftet är att komma hem till dig själv, stämma av hur det är med dig inom de olika hälsodelarna, att få en dos gott inom de olika hälsodelarna och hjälpa särskilt där det visar sig behövas just nu i dig och ditt liv.

Varje pass innehåller djupavslappning, andningsträning, fysiska övningar mjukt utförda utifrån den egna förmågan och meditation. Det kan på ett enskilt pass vara fördjupning i någon del så den får mer tid. Vila och meditation kan variera från ren stillhet till att vara av mer personligt undersökande karaktär. Meditationer som särskilt tränar rent avspänt fokus varvas med meditationer där du får söka svar på sådant du känner eller undrar över i dit liv.

Vi yogar med dämpad belysning och tända ljus till vacker musik. Jag guidar med mjuk röst och hjälper dig med anpassningar vid behov. 

Denna MJUK-YOGA har sin grund i min MEDIYOGA instruktör steg I-II utbildning och 3 års arbete med MEDIYOGA kompletterat med mina andra närliggande utbildningar och arbeten. Vill du veta med om min bakgrund läs under OM.  

 

Torsdagar kl. 19:30-21:00 på Söderslätts Golfklubb

Plats bokas i första hand per termin. DROP-IN erbjuds i mån av plats.

Under AKTUELLT hittar du info om pågående och kommande MJUK-YOGA.

Yogamaterial Ta med eget material i nuläget. Ett mjukt underlag du kan ligga bekvämt på. (Gärna tjock yogamatta i ull eller syntet alt. dubbelvikt täcke, de tunna friktionsmattorna är inte så mysigt att yoga såhär lugnt på). En filt och ev. kudde att sitta bekvämt på. (Kuddar finns att prova.)

Klädsel Mjuka kläder. Gärna lång byxa och långärmat så du inte fryser under passets lugna delar.

Anmäl via mail till levelyouup@outlook.com.

Varmt välkommen!

 

Mediyoga

 

MEDIYOGA – en medicinsk yoga

”Du kan MEDIYOGA för de sköna stunderna eller för att hjälpa vid ohälsa.”

Passen hålls i lugn miljö, belysningen är dämpad med tända ljus och vacker musik. Du guidas av instruktören med mjuk röst. Du gör övningarna utifrån din förmåga. Alla övningar visa även med anpassningar. Övningarna görs främst sittande och liggande på mjuk tjock matta i ull. Mattor, filtar och en del kuddar finns. Även stolar vid behov.

Alla pass innehåller

  • Djupandning – liggande
  • Fysiska övningar mjukt utförda
  • Djupavslappning – liggande
  • Meditation

MEDIYOGA vid ohälsa

MEDIYOGA har visat resultat vid många olika typer av ohälsotillstånd såsom stress, utmattning, sömnsvårigheter, huvudvärk/migrän, oro/ångest, avvikande blodtryck, värk, inflammation, hormonell obalans, hjärtfel, ryggproblem, cancer mm. I LEVEL YOU UP har vi sett massa fina viktiga resultat och det finns även dokumenterad i MEDIYOGA Sveriges egna forskningsstudier på Karolinska institutet och Sahlgrenska samt internationellt. Se mer på www.mediyoga.se. På över 160 vårdenheter i Sverige remitteras idag patienter att gå på MEDIYOGA som behandling. På många håll kan man få MEDIYOGA utskrivet på recept av sin läkare. MEDIYOGA får bara ledas av utbildade mediyogainstruktörer som även har basmedicinsk kompetens.

MEDIYOGA är terapeutiskt utformad. Framtagen att aktivera och stärka kroppens återhämtande system. Kroppen har en naturlig förmåga att läka och balansera sig. Det aktiveras när vi kommer ner i varv i kropp och sinne och andas rätt. Därav kan samma pass ge deltagare helt olika hälsovinster. Kroppen vet var den ska läka. Det vi behöver göra är att ställa oss ur vägen. Sluta göra, varva ner så den kan få jobba.

Kan bokas som företagsyoga. Kontakta för mer info och offert. Se AKTUELLT för info om pågående YOGA för privatpersoner.  

Varmt välkommen! 

 

Instruktör

Jag har själv yogat sedan 2005. Genuina kvalitetspass för väldigt duktiga instruktörer med lång utbildning och stor passion för yoga. Jag har under flera år gått på HATHA-yoga på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola/K-YOGA sedan en del BIKRAM-yoga på HOT YOGA MALMÖ och även gått på en del MEDIYOGA. Har själv upplevt fina förändringar i de olika delarna av min egen hälsa och även effekter i livet tack vare yoga, avslappning, andningsträning, meditation och mental träning. Har sett fantastiska resultat inom de olika hälsoområdena och i livet för mina yoga-deltagare genom åren de ca. 500 pass jag hållit.

Som instruktör brukar jag uppskattas för att förklara tydligt, inspirera kring vilka effekter man kan få, guida in nya i till yogans värld på ett bra sätt och för att guida med väldigt hjärtlig röst.